SPOLEČNÉ VAŘENÍ

Společné vaření probíhá přibližně jednou za měsíc. Rozsah akce jsou 3 až 4 hodiny + předchozí příprava účastníků.
 

Hlavní cíle:

  • Setkávání účastníků, jejich vzájemné sdílení.
  • Podpora a rozvoj osobnosti - zvýšení sebedůvěry, asertivity, sebejistoty, interakce s druhými lidmi, přijímání autority apod.
  • Vedení ke zdravému životnímu stylu - zejména v oblasti výživy dětí.
     

Charakteristika:

  • Vždy jeden šéfkuchař řídí ostatní účastníky - jeden z účastníků si připraví recept a organizuje ostatní při přípravě jídla. Svůj recept poté obhajuje při případné kritice.
  • Snaha vařit levně a co nejzdravěji s ohledem na nízké příjmy uživatelů a zdravý vývoj jejich dětí.
  • Možnost prožít pár hodin s lidmi, kteří se nacházejí v podobné situaci a sdílet s nimi zlušenosti.
     

Hodnocení účastníků:

Zatím nebyly přidány žádné komentáře.